MeetingPoint Products

Informatie

Offerte aanvragen

Vul per artikel bij < aantal > het gewenste aantal (minimaal 1) in.

Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u onze vrijblijvende offerte met de juiste prijzen en eventuele bijkomende kosten.

Voor maatwerk nemen wij vooraf contact op met u.

Bestellen

De gewenste materialen kunt u bestellen door:

 1. goedkeuring van onze offerte;
 2. in te loggen met het ontvangen wachtwoord (voor deelnemers van door ons gefaciliteerde events).

Uw bestelling wordt in uitvoering genomen zodra wij de door u geakkordeerde opdrachtbevestiging in ons bezit hebben.

Voor alle leveringen gelden onze algemene leveringsvoorwaarden; voor bestellingen na inloggen met het ontvangen wachtwoord gelden aanvullende regels (kijk hieronder bij algemene voorwaarden).

Prijzen

Alle in deze site genoemde prijzen zijn exclusief btw en gelden onder voorbehoud.

De huurprijzen gelden voor de duur van het event (max. 10 dagen), tenzij anders aangegeven.

Afhankelijk van de ordergrootte en de locatie, zijn de kosten voor plaatsen en transport v.v. inbegrepen (in onze offerte en opdrachtbevestiging wordt dit duidelijk aangegeven).

De gehuurde artikelen worden in de opgegeven stand/expositieruimte geplaatst en direct na afloop weer opgehaald.

Algemene voorwaarden

Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u een vrijblijvende offerte met definitieve prijzen en eventuele bijkomende kosten. Na uw opdracht en akkordering van onze bevestiging wordt de opdracht in uitvoering genomen.

Voor alle bestellingen via deze webshop gelden onze leveringsvoorwaarden.

Klik hier voor de volledige tekst van onze leveringsvoorwaarden.

Voor bestellingen na inloggen met het ontvangen wachtwoord gelden bovendien de volgende regels:

 1. De deadline voor het bestellen is 5 werkdagen voorafgaand aan het evenement (tenzij anders vermeld). Op bestellingen die binnen 5 werkdagen voorafgaand aan het betreffende event binnen komen is standaard een late-order-charge van 20% van toepassing over het volledige factuurbedrag (tenzij anders overeengekomen).
 2. Bestellingen via de webshop geven geen leveringsgarantie en vinden altijd plaats op basis van voldoende beschikbaarheid. Bestellingen worden door ons bevestigd met een factuur die binnen de gestelde betalingstermijn dient te zijn voldaan.
 3. Afbestellingen tijdens opbouw- en / of beursdagen worden niet gecrediteerd.
 4. Reclames dienen tijdens het event te worden ingediend. Klachten m.b.t. technische voorzieningen na afloop worden niet meer in behandeling genomen.
 5. De gehuurde artikelen worden in de opgegeven stand/expositieruimte geplaatst en direct na afloop weer opgehaald; indien de geleverdeartikelen dan niet in die ruimteworden aangetroffen, zullen u de extra kosten hiervan in rekening worden gebracht.

Over ons

MeetingpointProducts.nl is een activiteit van Meeting Point Communication b.v.

Behalve de benodigde materialen kunnen we ook alle gewenste logistieke en technische support verzorgen voor de beoogde resultaten en effecten.

Meerwaarde door synergie

Meeting Point Communication is een organisatiebureau en facilitair bedrijf voor het doelgericht én efficiënt organiseren en uitvoeren van ‘meetingpoints-for-communication’ met uw doelgroepen, zoals:

 • Beurzen & tentoonstellingen
 • Congressen & meetings
 • BusinessEvents & presentaties

Binnen het vakgebied marketingcommunicatie, is Meeting Point Communication gespecialiseerd in het  ‘organiseren, exposeren en presenteren’.

Met de inzet van onze kennis, kunde en jarenlange praktijkervaring, bent u verzekerd van:

 • Advies & creatie: meedenken en vertalen van ideeën en plannen in creatieve en concrete actie voor een doelgerichte uitvoering.
 • Organisatie & realisatie: professionele ondersteuning met flexibele inzet van menskracht én materialen voor het totale traject of delen daarvan.
 • Eén aanspreekpunt: voor wat u wilt en nodig heeft; zonder risico’s en sores maar met energie-, tijd- en kostenbesparing.

Maak kennis met ons aanbod en de voordelen voor u, uw organisatie en alle andere belanghebbende betrokkenen. Een vrijblijvende afspraak met Henk Duis is snel gemaakt: bel +31(0)26 -312 12 15. Kijk voor meer informatie op website www.meetingpointcom.nl.

Evenement login
Copyright - Disclaimer - Privacy statement - Algemene voorwaarden Website door InterXL